MONDAY SCHEDULE			TUESDAYS/THURSDAYS (A DAYS)	WEDNESDAYS/FRIDAYS (B DAYS)
1ST PERIOD	8:35 - 9:20 (45 MIN)	8:35 - 10:05 (90 MIN)	1ST PERIOD	2ND PERIOD
2ND PERIOD	9:26 - 10:11 (45 MIN)	10:12 - 11:52 (100 MIN) ADA TIME: 10:25	3RD PERIOD ANNOUNCEMENTS	4TH PERIOD ANNOUNCEMENTS
3RD PERIOD ADA TIME: 10:25	10:17 - 11:02 (45 MIN)	12:00 - 12:52 (52 MIN)	BULLDOG HOUR (LUNCH)	BULLDOG HOUR (LUNCH)
4TH PERIOD	11:07 - 11:52 (45 MIN)	1:02 - 2:32 (90 MIN)	5TH PERIOD	6TH PERIOD
BULLDOG HOUR (LUNCH)	11:58 - 12:46 (48 MIN)			
5TH PERIOD	12:52 - 1:37 (45 MIN)			
6TH PERIOD	1:43 - 2:28 (45 MIN)	2:39 - 4:10 (91 MIN)	7TH PERIOD *BUS UPDATES	8TH PERIOD *BUS UPDATES
7TH PERIOD	2:34 - 3:19 (45 MIN)			
8TH PERIOD	3:25 - 4:10 (45 MIN)			

^{*}only when necessary